A Top Driver School Közlekedésbiztonsági programja lehetőséget ad a vezetői engedéllyel még nem rendelkező fiataloknak, hogy biztonságos körülmények között, szakszerű segítség mellett ismerkedjenek meg a vezetés élményével.

A program, a kellő jártassággal még nem rendelkező, kezdő, friss jogosítványos gépjárművezetőknek is gyakorlási, továbbképzési lehetőséget biztosít.

Kezdőknek

A képzés célja, hogy a fiatalok megismerkedjenek a gépjármű vezetésének sajátosságaival. Mielőbb tapasztalják meg az ember-jármű-környezet rendszerét. Cél, hogy a fiatalok azzal a tudattal térjenek haza, hogy az autóval való közlekedés felelősségteljes tevékenység.

Friss vezetői engedéllyel rendelkezőknek

A képzés célja feltárni a gépjárművezető vezetéstechnikai hibáit, majd begyakoroltatni a helyes vezetési fogásokat. Cél, hogy olyan minőségi továbbképzésben részesüljön, amelyet a közúti közlekedésbe magával visz és előnyére fordíthat.

A képzés magában foglalja a következőket:

  • Közlekedésbiztonsági előadás.
  • Elméleti foglalkozás (járműkezelési és vezetési alapismeretek).
  • Gyakorlati foglalkozás (járműkezelési és vezetési gyakorlatok).

Választható:

  • Bevezetés a versenyzés világába (versenyautó megismerése, vezetése).

További információk a képzésről:

Helyszíne Kakucsring (megtekintés térképen)
Jelentkezés feltételei - Minimum korhatár: 12 éves kor
- Minimum magasság: 140 centiméter

A 18. életévét be nem töltött jelentkezőknek a képzésen való részvétel kizárólag szülői (törvényes képviselő) beleegyezéssel, vagyis az általa kitöltött és aláírt nyilatkozattal lehetséges.

A jelentkezőnek (18 év alatti jelentkezőnél a szülőnek, illetve törvényes képviselőnek) a kurzus megkezdése előtt nyilatkoznia kell, hogy a pályában, valamint a képzés alatt használt gépjárműben és annak tartozékaiban okozott károkért anyagi felelősséget vállal.


Ajánlatkérés

Készítette: momentoom.
© Minden jog fenntartva | 2015 topdriverschool.hu