RACESTAR  2016. 02. 29.

Kvalifikációs lehetőség a Top Driver School-nál
RACESTAR
RaceStar nevezéssel kapcsolatos információk http://swiftcupeurope.com/racestar-2016/   1. Szimulátor                                                                                                                     Szoftver:       .. Olvass tovább »

GFS-Top Driver Schoo..  2016. 02. 21.

Újabb szimulátor verseny a Top Driver School közreműködésével
GFS-Top Driver School verseny
Burkus Egon a GFS Racing Team tulajdonosa, a Swift Cup Europe és a Lotus Cup E.Europe kizárólagos promótere egy meghívásos szimulátor verseny keretén belül biztosított lehetőséget versenyzői számára, hogy a téli szünet vége felé közeledve, ha .. Olvass tovább »

1. TDS SymRace 2016  2016. 01. 27.

Jó hangulat és kiélezett küzdelem..
1. TDS SymRace 2016
Tél, fagypont körüli hőmérséklet, felkészülésre alkalmatlan versenypályák. Ezek a körülmények nehezítik a motorsportok legjobbjainak holtidénybeli előkészületét a soron következő idényre. Mi sem lehetne tökéletesebb arra a célra, hogy a versenyzők .. Olvass tovább »

Szimulátor verseny  2016. 01. 08.

Versenykiírás hamarosan
Szimulátor verseny
2016. január 23-án kerül megrendezésre az 1. Top Driver School Szimulátor verseny.A részletek hamarosan elérhetőek lesznek weboldalunkon és facebook oldalunkon. Olvass tovább »

Sportime megjelenés  2015. 12. 15.

Az első méterek az autósportban.
Sportime megjelenés
Top Driver School - Az első méterek az autósportban Lapunk régi küldetése a sportutánpótlás nevelés támogatása, legyen szó bármilyen sportágról is. Még fontosabb számunkra, ha egy hozzánk különlegesen közelálló, hazánk egyik legsikeresebb s .. Olvass tovább »

Újabb fiatalok a To..  2015. 12. 01.

Kirsching Gábor és Hofecker Csaba tréningezett nálunk.
Újabb fiatalok a Top Driver School képzésen
Az elmúlt hétvégén a Top Driver School, Zártpályás Vezetéstechnikai Alapképzését kettő, az iskolánál még újoncnak számító fiatal hajtotta végre. Míg Kirsching Gábor ez idáig a Magyar Amatőr Rally Bajnokságban navigátorként jeleskedett, addi .. Olvass tovább »


1. oldal

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Készítette: momentoom.
© Minden jog fenntartva | 2015 topdriverschool.hu