Utánpótlás és K..  2015. 12. 01.

Nálunk Jó kezekben a jövő!
Utánpótlás és Közlekedésbiztonság
A Top Driver School Utánpótlás nevelés programja és a Közlekedésbiztonsági program elérhető ahttp://topdriverschool.hu/utanpotlas-neveles és a http://topdriverschool.hu/elmeny_es_kozlekedesbiztonsagi_program oldalon.Nálunk Jó kezekben a jövő!Kérje aj .. Olvass tovább »

Versenyen jártunk  2015. 12. 01.

Három versenyzővel a Kakucsring kupán.
Versenyen jártunk
A Kakucsring Kupán három versenyzővel is érdekelt volt a Top Driver School, hiszen Benyó Máté mellett az iskolánál korábban felkészítésen részt vett Kovács Kolos, továbbá a versenyekre és rendezvényekre a csapatot fotósként elkísérő Hajóka Mik .. Olvass tovább »

Újabb növendék is..  2015. 12. 01.

Kovács Kolos járt nálunk.
Újabb növendék iskolánknál
November utolsó hétvégjén ismételten az utánpótlásé volt a főszerep iskolánknál, ugyanis egy újabb ígéretes fiatal, Kovács Kolos vett részt képzésünkön. Már az elméleti foglalkozáson világossá vált, hogy Kolos igencsak jártas az autósport vilá .. Olvass tovább »

Először a kormány..  2015. 11. 24.

Egy édesanya nagyszerű ajándéka.
Először a kormány mögött
Egy kedves anyuka kereste fel iskolánkat, hogy fiát születésnapja alkalmából egy életre szóló élménnyel szeretné megajándékozni. Lóránt még csak a 13. életévét töltötte be, vezetni még nem volt alkalma. Pedig él-hal az autókért, így biztos volt a meg .. Olvass tovább »

Képzés német vend..  2015. 10. 13.

Hét fiatal résztvevő egy képzésen.
Képzés német vendégdiákokkal
Október 10-én, szombaton összesen hét fiatal volt jelen a Top Driver School vezetéstechnikai képzésén. A tréningen részt vett három német vendégdiák is, akik először találkozhattak a vezetés élményével. Benyó Máté, iskolánk első számú növendék .. Olvass tovább »

Sportágválasztó 2..  2015. 09. 20.

Több száz érdeklődő a Top Driver School-nál.
Sportágválasztó 2015
Több mint 100 sportág és 22.000-nél is több látogató a szeptember 18-19-én megrendezett Budapesti Nagy Sportágválasztón. Idén a Top Driver School csapata is jelen volt a rendezvényen, ahol a technikai sportok után érdeklődő fiatalok kaptak be .. Olvass tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Készítette: momentoom.
© Minden jog fenntartva | 2015 topdriverschool.hu