GFS-Top Driver School verseny

2016-02-21 14:54:42 • Újabb szimulátor verseny a Top Driver School közreműködésével
GFS-Top Driver School verseny

Burkus Egon a GFS Racing Team tulajdonosa, a Swift Cup Europe és a Lotus Cup E.Europe kizárólagos promótere egy meghívásos szimulátor verseny keretén belül biztosított lehetőséget versenyzői számára, hogy a téli szünet vége felé közeledve, ha „csak” virtuálisan is, de újból versenypályán mérhessék össze tudásukat.

A rendezvény megvalósításához kérte a Top Driver School segítségét is, aki a G-Force-Labs partnerével szombaton, a GFS Racing Team új bázisán rendelkezésre bocsátott egy profi szimulátort.

A verseny helyszínén minden adott volt, hogy egy baráti hangulatú, versenyszellemben gazdag napot töltsenek el a meghívott versenyzők, vendégek.

A Top Driver School nagy hangsúlyt fektet a versenyzők 2016-os versenyszezonra való felkészítésében, így az idei két autós versenykupán való részvétel mellett, ez volt a második szimulátor verseny, ahol a rendezés mellett versenyzővel is képviseltette magát.

 

GFS - Top Driver School Szimulátor Verseny

Hely

Név

Köridő

1.

Gáspár Zsolt

1:11:71

2.

Benyó Máté

1:11:96

3.

Németh Balázs

1:12:17

4.

Hefler Róbert

1:12:68

5.

Zoltán Kevin

1:12:89

6.

Laczkó Lehel

1:13:30

 

A Top Driver School és a G-Force-Labs gratulál a nyertes Gáspár Zsoltnak és a helyezetteknek. Minden egyes résztvevőnek eredményes 2016-os versenyszezont kívánunk.

Köszönjük a GFS Racing Teamnak, hogy a verseny lebonyolításával minket bízott meg.


« vissza
Készítette: momentoom.
© Minden jog fenntartva | 2015 topdriverschool.hu