Pannónia-Ringi hétvége

2015-08-13 09:34:57 • Javuló teljesítmény az RCM kupában.
Pannónia-Ringi hétvége

Felemás versenyhétvégén vett részt augusztus elején Benyó Máté. Az Autós Gyorsasági Országos Bajnokság, RCM kupájában induló versenyző a Pannónia-Ringi verseny után kettős érzésekkel nyilatkozott. Az első futamot megelőző időmérő nem igazán úgy sikerült, ahogyan szerette volna, így a rajtrács 12. helyéről indulhatott. Az első futam sem a szerencse jegyében zajlott, egy versenytárssal való ütközés pecsételte meg a végső, Máté számára nem túl kedvező végeredményt.

Következett a második futam, a rajtrács 15. helyéről. A Zengő Junior Team-hez csatlakozott Zengő Zoltán, aki hasznos instrukciókkal segítette Mátét. A rajtot követően Máté megkezdte a felzárkózást, és kiegyensúlyozott teljesítménnyel, kiváló versenyzéssel egészen a nyolcadik pozícióig küzdötte fel magát. Azonban a hivatalos eredménytáblán, egy versenytárs büntetése miatt, az előkelő hetedik hely lett a második futam mérlege.

Összegezve a hétvégét, péntektől vasárnapig folyamatos javulás mutatkozott a teljesítménybe, így elégedett lehetett mind a csapat, mind pedig Máté. Az eddigi nyolc versenyfutamból csak hatot teljesítő versenyző az összetett értékelés 10. helyén áll.

Ezúton is gratulálunk a Top Driver School növendékének Máténak és az őt segítő csapatnak.

« vissza
Készítette: momentoom.
© Minden jog fenntartva | 2015 topdriverschool.hu