Alapszintű tréning

Építeni csak szilárd alapokra lehet! Minden mesterség az alapismeretek professzionális elsajátításán alapszik. Nincs ez másképpen az autósportban sem.

A Basic Driver Program elméleti és gyakorlati foglalkozásai lehetővé teszik, hogy a gépjármű kezeléséhez és tudatos vezetéséhez szükséges elméleti alapismereteket elsajátítsák, gyakorlati fogásokat pedig begyakorolják a fiatal versenyző jelöltek. Csak megfelelő tudással és tökéletesre fejlesztett technikával lehetséges a következő szintre lépni (Top Driver Program).


Fiatalokat, kezdőket segítő közlekedésbiztonsági képzés

Felgyorsult, motorizált világunkban szükségesnek tartjuk a tizen- és huszonévesek motorizált nevelését. A baleseti statisztikák adatai alapján kijelenthető, hogy a fiatal gépjárművezetők potenciális veszélyforrásai a közlekedésnek. Ennek több oka is van. Egyrészt a felelősségtudat hiánya, másrészt, hogy a gépjárművezetői engedély megszerzésével a jármű feletti teljes kontrol képességét nem kapják meg. A Basic Driver program számukra egy lehetőség, hogy vezetéstechnikai képességüket magasabb szintre emeljék.
Nálunk lehetőség nyílik a jogosítvánnyal még nem rendelkező ifjoncoknak is, hogy biztonságos, ellenőrzött körülmények között találkozzanak a járművezetés élményével. Jártasságot, tapasztalatot szerezzenek a gépjármű kezelése és vezetése terén.

A képzés elérhető a Szolgáltatások menüpont Közlekedésbiztonsági programnál.

Versenyzésre való felkészítés

A Top Driver program célja, fiatalok professzionális vezetési tudással való felruházása, hogy hazai és nemzetközi versenyeken is kiemelkedő eredményeket legyenek képesek elérni.

Ahhoz, hogy valakiből sikeres autóversenyző váljék, bizonyos képességekre van szüksége. Ezeknek a képességeknek a megszerzéséhez többek között akaratra, tanulásra, alázatra és rengeteg gyakorlásra van szükség.

A képzés személyre szabott és igen összetett. Elméleti foglalkozásokon többek között elsajátítják az alapvető műszaki ismereteket, speciális vezetéstechnikai ismereteket, valamint a versenysorozatokon való részvételhez szükséges szabályokat. A gyakorlati foglalkozások szerelési, járműkezelési, járművezetési, valamint autós szimulátoros tréningekből állnak. Igény szerint lehetőség van mozgás koordinációt fejlesztő edzésekre is.

A verseny specifikus vezetési alapok elsajátításához utcai, széria gépjárművet, a versenyzéshez való felkészítésen gokartot, quadot és versenyautót is igénybe veszünk.

A képzés személyre szabott, a programban való részvételhez előzetes egyeztetés szükséges.

Versenyeztetés

A Top Driver Programban résztvevő fiataloknak segítséget és támogatást nyújtunk az áltatla választott versenysorozatban való elinduláshoz és a versenyeken való eredményes szerepléshez.

Többek között segítünk:

  • a versenyekre való felkészülésben,
  • a technikai háttér biztosításában,
  • az autósport világába való beilleszkedésben,
  • versenyek alkalmával a teendők koordinálásával és az eredményességhez szükséges helyes döntések meghozatalában,
  • a versenyt követő elemzésben és értékelésben,
  • a sikerek helyén kezelésében, a kudarcokon való felülkerekedésben.
Készítette: momentoom.
© Minden jog fenntartva | 2015 topdriverschool.hu